top of page
Search

Zavestna spolnost

Tantra je način življenja. Izraža se skozi tvojo ustvarjalnost in čutnost. Gre za utelešanje tvoje prave esence in nato izražanje skozi vse kar počneš. Zrcali se v tvoji hoji in govoru. Je tisti dodaten žarek v tvojih očeh. Je igrivost, ki pravi DA! življenju in se širi kot požar iz tvojega srca skozi tvoje telo. Gre za globino, do katere si se naučil/a ljubiti sebe in posledično svojega ljubljenega.



Tantra te uči o tebi in tvojem odnosu z Življenjem. Ko pa se dva posameznika, ki sta se naučila vzpostaviti zavesten stik s svojo spolno energijo, združita z odprtimi srci, pripravljenima biti surova in ranljiva drug do drugega, tam se začne čarovnija.


V današnjem času so starodavne tantrične modrosti večkrat zlorabljene in uporabljene za zaslužek, vendar je zelo pomembno zavedanje, da je treba s tem znanjem ravnati odgovorno in spoštljivo. V preteklosti so do teh znanj imeli dostop le ljudje višjih družbenih slojev, saj so veljala za sveta in so jih zato varovali kot veliko skrivnost.


Predvsem je potrebno razumeti, da nam je uporaba tantrične energije na voljo šele takrat, ko smo kultivirali dovolj zavesti in ljubezni, da smo sposobni dostopati do tako visokih frekvenc kot jo v sebi nosi kundalini energija.


Če si želiš razviti bolj zavestno intimno življenje s samim seboj ali v paru, se nam pridruži na naši prihajajoči delavnici, ki poteka enkrat mesečno.

Za več informacij nas pokliči ali pošlji e-mail.

5 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page