top of page
Search

Intuitivno energijsko zdravljenje

Intuitivno energijsko zdravljenje je močno orodje in terapija, ki nam pomaga povezati se z virom življenjske sile. Ta starodavna metoda podpira pretok energije z odstranjevanjem blokad, ki lahko privedejo do telesne bolečine, čustvenega neravnovesja in duhovne stagnacije. Energijsko zdravljenje poteka na ravni energijskega ali vibracijskega subtilnega telesa, povezanega z vitalno silo.



Moje delo je popolnoma avtentično, intuitivno in nikoli v naprej določeno. Delujem iz pretoka in uporabljam različna energijska orodja, ki so dana vsakemu posamezniku na takšen način, kot jih potrebuje za razvoj njegovega energijskega telesa in duše. Terapije se prične s prihodom in konča z odhodom in ni vezana samo na konkretno zdravljenje. Pogovor, prisotnost in pozornost so začetek in priprava posameznika na proces v katerega vstopa ter tudi namera, ki določi tok energije in čiščenja.


Danes obstaja veliko različnih oblik energijskega zdravljenja, vendar imajo vse eno skupno temo. To je vrnitev bistva osebe v njeno najbolj božansko stanje, najvišjo vibracijo in najčistejšo obliko. Stanje, ki ni ranjeno, brez omejitev ali blokad. Ko se te odstranijo, se spodbudi naravna sposobnost telesa, da se zaceli samo.


Večina ljudi se zateče k energijskemu zdravljenju ali drugim holističnim praksam, ko imajo telesno, mentalno ali čustveno težavo in so preizkusili konvencionalne metode, ki pa niso delovale. Takrat začnejo iskati alternativne metode zdravljenja. Ker se vse začne kot energija in se nekaj manifestira v fizično obliko, je to način duše, da pritegne vašo pozornost. Obstaja sporočilo, ki vam ga duša ali vaš Višji Jaz želi posredovati, za vašo optimalno pot življenja.


To sporočilo je povezano s prepričanji, ki jih nosite o sebi in svetu okoli sebe. Vaša prepričanja so ključ do razumevanja stanja vašega blagostanja. Imate neverjeten vir energije, ki lahko zelo hitro spremeni katero koli situacijo prek energetske vibracije. Vsaka izkušnja ali izziv, s katerim se srečujete, gre za to, da vas približa ljubezni - k temu, da se bolj ljubite. Energijsko zdravljenje lahko odstrani blokade vaše globlje zavesti in razumevanje tega, kar je nerešeno ali omejujoče v vašem življenju.


Intuitivna energijska terapija je način za obnovitev življenjske sile in ravnotežja ter ponovno uskladitev z vašim naravnim stanjem. Prinaša vam vpogled v to, kako bi se morali počutiti vsak dan: celostni, živahni in radostni, s splošnim občutkom dobrega počutja. Podobno kot pri akupunkturnih točkah se energijsko zdravljenje izvaja z delom na meridianih telesa, ki se poleg tega ujemajo s čakrami. Čakre so energetski informacijski in prenosni centri telesa. Obstaja tisoče čaker v energijskem polju telesa, vendar večinoma delamo z sedmimi, ki obstajajo v fizičnem telesu.

27 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page